Despre noi

Enable este o agenție care asistă ONG-uri și companii în dezvoltarea de proiecte și colectarea de fonduri pentru realizarea acestora. Asistența noastră este mai mult decât simpla scriere a cererilor de finanțare. Contruim, alături de partenerii noștri, proiecte creative, coerente și care vor contribui la dezvoltarea Republicii Moldova. Vă asigurăm că toate proiectele pe care le construim sunt responsabile din punct de vedere social.

La nivel practic, consultăm clienții noștri cu privire la gestionarea unui fond și cum să evite greșelile generice care pot submina succesul unui proiect bun. Construim proiecte simple de implementat și, în consecință, ușor raportabile.

Enable are experiență cu mai multe forme de fundraising

Seed Funding
pentru Start-up-uri

Crowd Funding

Granturi și alte tipuri
de fundraising

Cum
vă putem ajuta?

Donatorii, locali sau internaționali, primesc adesea un număr enorm de cereri de finanțare. Unele din acestea sunt mai bine structurate decât altele. Se poate întâmpla să vedeți o idee de proiect bună, dar cu planificare și bugetare proastă. Enable pot prelua aceste proiecte incomplete, pentru a le remedia erorile și a retrimite o versiune mai “sănătoasă” a acestora.

Misiunea noastră este de a direcționa fondurile disponibile spre cei care pot obține cele mai bune rezultate în termeni de impact social și dezvoltare.