Despre noi

Enable este o agenție de strângere de fonduri și consultanță din Republica Moldova, care asistă ONG-uri, companii și persoane cu idei grozave pentru a-și construi proiectele și pentru a găsi finanțarea potrivită pentru a le implementa.

Domeniul nostru principal de expertiză este strângerea de fonduri, dar sprijinul pe care îl oferim beneficiarilor noștri depășește acest lucru. Ajutăm la construirea de proiecte creative, coerente cu nevoile de dezvoltare ale Moldovei, asigurându-ne că proiectele alese sunt vizionare, bazate pe drepturile omului, responsabile social și inovatoare digital.

Misiunea Enable este de a se asigura că finanțarea disponibilă ajunge la persoanele care pot face cel mai mult cu ea în ceea ce privește impactul social și de dezvoltare. Împuternicim factorii de schimbare și perturbatorii status-quo. Beneficiarii noștri sunt cel mai adesea persoane fizice, organizații non-guvernamentale, grupuri de inițiativă, dar lucrăm și cu instituții guvernamentale, companii și mass-media independentă.

Donatori cu care am lucrat